linkboks
Forside Rejser MC-ture Dykning

Spanien

Portugal

Borneo

Java
(Indonesien)

Sulawesi
(Indonesien)

Bali
(Indonesien)

Sumatra
(Indonesien)

Flores
(Indonesien)

Vietnam

Laos

Thailand

Malaysia

Cambodia

Filippinerne

Sri Lanka


Hver gang vi har været ude og rejse de sidste 8-10 år, så har vi både inden og under rejsen benyttet os af internettet. Både til at finde steder at bo og til at finde oplysninger om det sted, hvor vi skal hen.

Ofte er vi landet på private hjemmesider, hvor folk har berettet om deres oplevelser, og det har hver gang været til inspiration.

Tingene virker ofte meget uoverskuelige, når man sidder hjemme og planlægger. Hvordan kommer vi fra lufthavn og ind til byen?? Er der rimeligt bilige hoteller? hvordan finder man busstationen, er det en dødkedelig by? og så videre og så videre. Ikke mindst de private hjemmesider har vist os, at det faktisk går særdeles nemt, når man først er kommet af sted. Ikke at der ikke kan være problemer, dem kan der være en del af, men det løser sig oftest nemt og hurtigt.

Derfor besluttede vi at lave "dagbog" på nettet, da vi i maj 2009 drog af sted på en 10 måneders rejse, så også vores oplevelser og erfaringer kan være andre til gavn. Efterhånden som vi får tid vil vi også lægge vores tidligere rejser på denne hjemmeside.

Det gør ikke så meget, om en rejseoplevelse er 5-8 år gammel. Naturen og de store attraktioner ændrer sig sjældent væsentligt, det gør de store turistmagneter som for eksempel Phuket i Thailand og Bali i Indonesien heller ikke. Små ikke så besøgte steder kan dog på ganske få år udvikle sig fra et "lille hyggeligt og primitivt sted" til et "velbesøgt, travlt og turistet" sted. Det er eksempelvis sket for øen Koh Lipe i det sydlige Thailand, som i 2004 var et meget lidt besøgt sted. I 2010 har endog charterturisterne indtaget den lille ø. Den er dog stadig værd at besøge.

Vi håber vore rejsebeskrivelser kan være til inspiration.

God tur.