linkboks
Forside Rejser MC-ture Dykning

Vietnam

Korsika

Madeira

Saurland

Thailand

Saurland er nok ikke så spændende som Harzen, vil de fleste nok mene.
Men derfor kan stedet da sagtens være et besøg værd. Og du kan da også få en del kurvekørsel i ormådet. Det er - efter min mening - et smukt kuperet landskab at køre rundt i.

Det er et fritids-naturområde vest for Kassel, som bruges både til MC-kørsel. Mountain-bike og skiferie om vinteren. Det er primært tyskere og hollændere, der kommer i området. Så der er masser af hoteller og campingpladser i det store område. Og der er også flere ting at køre efter, hvis du er til det.
Ederdæmningen - Edersee Damm - som der er lavet en krigfilm om, The Dambusters. Det har her, englænderne opfandt en bombe, der kunne "slå smut" på vandet, så de på den måde kunne smadre dæmninger, som forsynede Ruhr-området med strøm. Der er flere borge og borgruiner i området, smukke søer, og drypstenshuler. Atta-hulen for eksempel.
Er du royal stemt, så ligger slottet Berleburg også i området.Ja og meget mere, hvis du søger lidt på nettet.

Det meste information foregår på tysk, og på områdets hjemmeside kan du finde en del forslag til MC-ture i området. Når først turen er downloadet, så er GPS´en jo ligeglad med sproget, men turbeskrivelserne er selvfølgelig på tysk( eller hollandsk, hvis du har det bedre med det sprog).