linkboks
Forside Rejser MC-tur gennem Vietnam Dykning

Hanoi(Ny tekst)

Tam Coc

Vinh

QL15

Phong Nha

Hue

Danang

Quang Ngai

Kon Tum

Buon Ma Thout

Mere Buon Ma Thout

Nha Trang

Dalat

DT 725

Cat Tien

HCM

Det var så det........ godt 2.300 km fra nord til syd og lidt på tværs. Underligt, at det nu er overstået. Jeg synes lige, jeg først er begyndt!!!!!  

Jeg tog hul på de sidst ca 150 km fra Cat Tien til Ho Chi Minh City på en kølig morgen, ikke meget over 22-23 grader, men varmen kom hurtigt. De første 50 km sådan cirka ad små veje, indtil jeg ramte en lidt større og mere trafik. Turen gik gennem flere byer og mindre landsbyer, hvor det blev til en kop vietnamesisk kaffe i en af de mindre af dem. Der blev - som sædvanligt - kigget. Videre forbi og gennem plantager med bananer og gummitræer, sidstnævnte giver dejlig skygge, så det blev under dem, jeg holdt tisse- og "lade telefon op"-pause.
De sidste 30 km var nærmest tæt bykørsel hele tiden med øjnene på stilke og højre hånd på forbremsen. Og så lige til venstre....til højre ... og til venstre igen, og der lå Tigit Motorbikes.

De fik motorcyklen og jeg fik min kuffert, som var sendt med tog fra Hanoi. Farvel...farvel og hen på den nærmste lille cafe og have den sædvanlige "køre-øl".
Det var underligt at sidde der på en rolig sidegade i MC-tøj og vide, det var slut...Men I kender mig jo... Jeg planlægger jo hele tiden og gerne i god tid :-)
Så den ene køre-øl blev til to og til lidt tanker og kiggen på Google Maps og mulige planer for januar og februar 2021. Leje MC i Manilla og køre de cirka 1.400 km ned til mit andet hjem i Valencia??? Eller få en af mine egne sendt med skib til Manilla og retur fra Cebu, som jeg jo alligevel skal til, når jeg selv skal flyve hjem???? Jo...jo.... der er muligheder

Men nu gælder det Ho Chi Minh City i morgen og så en flyver i overmorgen onsdag den 5. februar til Manilla og derfra til Valencia, Negros Oriental, hvor jeg bliver til den 6. marts.

DET VAR DET......
SIDSTE SKRIVERI I DENNE OMGANG. TAK FORDI I KIGGEDE MED......