linkboks
Forside Rejser MC-tur gennem Vietnam Dykning

Hanoi(Ny tekst)

Tam Coc

Vinh

QL15

Phong Nha

Hue

Danang

Quang Ngai

Kon Tum

Buon Ma Thout

Mere Buon Ma Thout

Nha Trang

Dalat

DT 725

Cat Tien

HCM

Nu har jeg fundet ud af, hvorfor Google Maps har snydt mig. Eller rettere, det har den ikke gjort, den har kun gjort, hvad jeg bad den om.

Forklaringen ligger i Vietnams betalingsveje. Ja....sådan nogle har de.... helt almindelige landeveje, med landsbyer,større byer, masser af sideveje og hvad ved jeg.
Min telefon står til at undgå motorveje og betalingsveje. Og selvom Maps en enkelt gang sendte mig ud på vejen lige inden et betalingsanlæg, så er det her forklaringen ligger.
I dag ledte den mig væk fra landevejen lige før et betalingsanlæg, ned ad en sidevej, derefter ca 100m parallelt med landevejen og så tilbage igen lige på den anden side af betalingsanlægget. Alt sammen kunne ses på skærmen på samme tid for en gangs skyld. Keine Hexerei, nur Behändigkeit

Så nu slår jeg det fra, Scootere og motorcykler skal alligevel ikke betale :-)
Dagens 230 km blev især præget af to ting; nemlig særdeles god landevej( bedre end mange danske) og så det kinesiske nytår Tet. De første 150 km var på en højslette, bare derudaf.... og de sidste 80 gennem kuperet terræn, men ikke noget der ligner bjergkørsel.

Og så var der stort set ingen trafik, bortset fra i byerne, hvor der omkring templerne ofte var stor trængsel. Dagen i dag er en af de store dage i det kinesiske nytår, og lige som vi valfarter til kirken den 24. december, så er der altså rigtig mange, der tager i templet og ellers holder de til hjemme hos familen. Masser af butikker og tankstationer var lukket.
Nu er jeg fremme på hotellet, Coffee Tour resort. Så har I nok gættet, det i morgen kommer til at handle - bare lidt - om kaffe.